Opiskelumahdollisuuksia

Yksilöllisen osaamispolun suunnittelussa voit huomioida alla mainittuja opiskelumahdollisuuksia.

Kehitämme yrittäjyyttä ja uuden liiketoiminnan syntymistä sekä tuemme alueen yritystoiminnan uudistumista. Osallistumme ja vaikutamme Pohjois-Suomen tulevaisuuden luomiseen kehittämällä aktiivisesti ja tarvelähtöisesti alueen työ- ja elinkeinoelämää.

Teemme aktiivista yhteistyötä yrittäjyyden kehittämisessä Oulun innovaatioallianssin toimijoiden kanssa.

Oamk yrityshautomo

Oamk yrityshautomossa opiskelijamme voivat hyödyntää osaamistaan ja työllistää itsensä tai selvittää ideansa bisnespotentiaalin. Ohjelmaan voi hakea mukaan silloin, kun se sopii itselle parhaiten. Pääsyvaatimuksena on ainoastaan halu työllistää itsesi.

Akraamo

Akraamo on alkutuottajien sekä maaseutuyrittäjien ja -kehittäjien monipuolinen oppimis- ja palvelukeskus Pohjois-Pohjanmaalla. Akraamossa luonnonvara-alan opiskelijoiden tuottamia palveluita voidaan toteuttaa harjoitteluna, opinnäytetöinä tai työelämälähtöisinä opiskelijaprojekteina.

Opiskelijoiden osuuskunnat

Trapesti ja Kulttuuriosuuskunta Osuma tuottavat liiketalouden ja kulttuurialan palveluita alueen yrityksille.

Opintojen jälkeen

Ammattikorkeakoulututkinnon jälkeen osaamisen kehittämistä on mahdollista jatkaa muun muassa ylemmissä ammattikorkeakoulututkinnoissa ja erikoistumiskoulutuksissa. Tutustu myös ammatilliseen opettajankoulutukseen, avoimen ammattikorkeakoulun ja täydennyskoulutuksen tarjoamiin mahdollisuuksiin.