Aikataulut ja tilat

Aikataulut

Tilat

Virastomestarit antavat lisätietoja kampusten tiloista. Virastomestarien yhteystiedot ovat Kampusten yhteystiedot -sivulla.

Linnanmaan kampus

Linnanmaan kampuksella on informaatioteknologian, tekniikan, liiketalouden, kulttuurin ja luonnonvara-alan koulutuksemme sekä ammatillinen opettajankoulutus. Linnanmaan kampus on Oamkin ja Oulun yliopiston yhteiskampus, joka on samalla Suomen suurin korkeakoulujen sisäkampus. Kampus sijaitsee noin viisi kilometriä Oulun keskustasta pohjoiseen.

Linnanmaan kampuksen opiskelijat pääsevät käyttämään ryhmätyötilaa 7F205/7F208 ilman kulkukorttia. Tila sijaitsee 7F-siiven toisessa kerroksessa ja on avoinna arkisin kello 7.30–15.45. Kampuksella on myös käytävien ja projektityötilojen yhteydessä pienryhmätiloja, joita opiskelijat voivat käyttää silloin, kun niissä ei ole muita varauksia. Myös Tiedekirjasto Pegasuksessa on ryhmätyöhuoneita, joita Oamkin opiskelijat voivat käyttää varauksettomina aikoina.

Kampuksella on hiljainen huone (FY1042), jota opiskelijat ja henkilöstöt voivat käyttää hiljentymiseen. Tilaa ei voi varata, ja se on nimensä mukaisesti tarkoitettu hiljaisen hetken viettämiseen.

24/7-kulkukortti

Oamkin opiskelijat voivat hankkia Linnanmaan kampukselle ympärivuorokautisen 24/7-kulkukortin.

Pysäköinti

Pysäköinti Linnanmaan kampuksen lämmitystolpallisille ja kylmille autopaikoille vaatii käyttöoikeuden hakemisen eParking-palvelussa. Opiskelijat hakevat käyttöoikeutta kirjautumalla palveluun Haka-tunnuksilla. Ohjeita palvelun käyttöön saa käyttäjäohjeesta. Käyttöoikeuden hakeminen kannattaa, sillä alueella tehdään pysäköinninvalvontaa.

Lämmitystolpallinen autopaikka on maksullinen ja kylmän autopaikan käyttö on ilmaista. Molempia varten on kuitenkin haettava käyttöoikeus. Sähköautoa tai hybridiautoa saa ladata vain maksullisella käyttöoikeudella P8-autopaikka-alueella, jossa on käytössä eTolpat.

Pysäköintialueelle saatu käyttöoikeus ei oikeuta pysäköimään muille kuin sille autopaikka-alueelle, jolle lupa on myönnetty. Lyhytaikaisesta vieraspysäköinnistä on tarkempaa tietoa Linnanmaan kampussivustolla.

Tarkemmat tiedot pysäköinnistä ja kartat ovat Oivassa ja ajankohtaiset pysäköintiin liittyvät tiedotteet julkaistaan Oivan Tilat ja turvallisuus -uutiskategoriassa.

Oulu Campus Navigator on sisätilanavigointiin tarkoitettu mobiilisovellus, joka on ladattavissa Google Playsta ja App Storesta.

Sovellus ei vaadi kirjautumista, eikä sillä seurata yksittäisten käyttäjien sijaintia. Sovelluksen toiminta perustuu kampuksen käytäville asennettujen Bluetooth-lähettimien signaaleihin. 

Kontinkankaan kampus (sosiaali- ja terveysala)

Voit pyytää virastomestaria avaamaan oven tiloihin. Viikonlopun käyttöä varten voit tiedustella kulkumahdollisuuksia turvallisuusvastaava Jari Jokiselta.

Kontinkankaan kirjastossa ja kirjaston ryhmätyöhuoneissa voit työskennellä viikon jokaisena päivänä kello 21.00 saakka. Kirjaston omatoimikäyttöä varten saat kulkuläpyskän virastomestarilta Louhen tai Paasin infosta. 

Kampuksella on hiljainen huone (Lou_D3058), jota opiskelijat ja henkilöstöt voivat käyttää hiljentymiseen. Tilaa ei voi varata, ja se on nimensä mukaisesti tarkoitettu hiljaisen hetken viettämiseen.

Kirjaston tilanvarausohje »
Kirjaston tilavaraukset »

Voit tiedustella säilytyslokeroa virastomestarilta.

Pysäköinti

Pysäköinti Kontinkankaan kampuksella