Opinto-opas


Opiskelu Oamkissa »

Aikataulut ja tilat

Aikataulut

Tilat

Virastomestarit antavat lisätietoja kampusten tiloista. Virastomestarien yhteystiedot ovat Kampusten yhteystiedot -sivulla.

Linnanmaan kampus

Linnanmaan kampuksella on informaatioteknologian, tekniikan, liiketalouden, kulttuurin ja luonnonvara-alan koulutuksemme sekä ammatillinen opettajankoulutus. Linnanmaan kampus on Oamkin ja Oulun yliopiston yhteiskampus, joka on samalla Suomen suurin korkeakoulujen sisäkampus. Kampus sijaitsee noin viisi kilometriä Oulun keskustasta pohjoiseen.

Linnanmaan kampuksen opiskelijat pääsevät käyttämään ryhmätyötilaa 7F205/7F208 ilman kulkukorttia. Tila sijaitsee 7F-siiven toisessa kerroksessa ja on avoinna arkisin kello 7.30–15.45.

24/7-kulkukortti

Oamkin opiskelijat voivat hankkia Linnanmaan kampukselle ympärivuorokautisen 24/7-kulkukortin, jolloin 24/7-käytössä oleviin tiloihin pääsee myös opetusaikojen ulkopuolella.

Pysäköinti

Pysäköinti Linnanmaan kampuksen lämmitystolpallisille ja kylmille autopaikoille vaatii käyttöoikeuden hakemisen eParking-palvelussa. Opiskelijat hakevat käyttöoikeutta kirjautumalla palveluun Haka-tunnuksilla.

Lämmitystolpallinen autopaikka on maksullinen ja kylmän autopaikan käyttö on ilmaista. Lyhytaikaisesta vieraspysäköinnistä on tarkempaa tietoa Linnanmaan kampussivustolla.

Ajankohtaiset pysäköintiin liittyvät tiedotteet ovat näkyvillä Oivassa Tilat ja turvallisuus -uutiskategoriassa.

Oulu Campus Navigator on sisätilanavigointiin tarkoitettu mobiilisovellus, joka on ladattavissa Google Playsta ja App Storesta.

Sovellus ei vaadi kirjautumista, eikä sillä seurata yksittäisten käyttäjien sijaintia. Sovelluksen toiminta perustuu kampuksen käytäville asennettujen Bluetooth-lähettimien signaaleihin. 

Kontinkankaan kampus (sosiaali- ja terveysala)

Voit pyytää virastomestaria avaamaan oven tiloihin. Viikonlopun käyttöä varten voit tiedustella kulkumahdollisuuksia turvallisuusvastaava Jari Jokiselta.

Kontinkankaan kirjastossa ja kirjaston ryhmätyöhuoneissa voit työskennellä viikon jokaisena päivänä kello 21.00 saakka. Kirjaston omatoimikäyttöä varten saat kulkuläpyskän virastomestarilta Louhen tai Paasin infosta. 

Kirjaston tilanvarausohje »
Kirjaston tilavaraukset »

Voit tiedustella säilytyslokeroa virastomestarilta.

Pysäköinti

Pysäköinti Kontinkankaan kampuksella

Oulu Game Lab (OGL)

Rantakatu 3, 90100 Oulu, 1. kerros

OGL:n opiskelijoilla on ympärivuorokautinen pääsy tiloihin. Kulku edellyttää läpyskää, jonka saannin ehtona on opiskelupaikka OGL:ssä.

Kampuksella voi vierailla normaalien toimistoaikojen puitteissa ja/tai henkilökunnan kanssa sovitusti.

 

Lisätietoa

Sivusta vastaa: Kaarina Närhi (aikataulut), Janne Jokilehto (tilat)  |  Päivitetty viimeksi: 18.3.2021