Kurssit

 

Rokka-hankkeen aikana kehitämme digitaalisia kursseja sekä yritysten henkilökunnalle että opetus- ja tutkimushenkilöstölle. Korkeakoulutetuille tarjottavat kurssimme sisältävät sekä perus- että syventäviä opintoja. Olemme koonneet Moodle-alustalle kattavan materiaalipaketin robotiikan haltuun ottamiseksi oppilaitoksissa tai yritystoiminnassa.

Ilmoittaudu kursseillemme 

 

 

Yritysten henkilökunnalle

Yritysten koulutuksissa huomioimme yritysten erilaiset tuotannon toiminnot niiltä osin kuin se on tarkoituksenmukaista. Räätälöimme yrityksen koulutustarpeet tapauskohtaisesti ja peruskurssi toteutetaan yrityksen toimitiloissa.

Kurssille osallistuminen tuottaa yritykselle vähämerkityksetöntä De minimistukea, jota yritys on oikeutettu saamaan 200 000€ / 3v.  Jos yrityksesi tukimäärä ei ole täynnä, on koulutus ilmaista ja vaati vain ilmoituksen aiemmin maksetuista tuista. Lue lisää De minimis -tuesta Työ- ja elinkeinoministeriön sivuilta.

 

 

 

Opetus- ja tutkimushenkilöstölle

Opetushenkilöstölle laadimme tiiviin yhteistoiminnallisen robotiikan opetuksen työkirjan. Kirjassa kerrotaan kuvin eri työvaiheista ja tehokkaista opetusmalleista opetusryhmissä, joissa robotit tekevät yhteistyötä ihmisten kanssa tiimeissä.

Hankkeen ansiosta Pohjois-Pohjanmaan opetus- ja tutkimushenkilöstön kyky ymmärtää ja opettaa yhteistoiminnallista robotiikkaa tulevaisuuden osaajille kasvaa.

 

 

 

Henkilöt opettelevat cobotin ohjaamista digitaalisen opetusmateriaalin avulla.