Positiivisen johtamisen verkosto

 

Osana PoJo-hanketta kootaan valtakunnallinen positiivisen johtamisen verkosto. Verkosto on avoin kaikille positiivisesta johtamisesta ja organisaatiosta kiinnostuneille. Verkoston periaatteita ovat osaamisen, kokemusten ja käytänteiden jakaminen sekä mentorointi ja vertaismentorointi.

Verkoston tarkoituksena on kannustaa osallistujia yhdessä kehittämään ja jakamaan positiiviseen johtamiseen ja organisaatioon liittyvää osaamista ja käytänteitä. Lisäksi tavoitteena on tukea verkoston jäseniä erilaisissa johtamistilanteissa. Verkosto järjestää myös positiivisen johtamisen teemoihin liittyviä tapahtumia. Verkoston kuukausitapahtumat (verkon välityksellä) käynnistyivät syksyllä 2020. 

Mukaan positiivisen johtamisen verkostoon?

 

Verkosto toimii Facebook-ryhmän kautta eli liittymällä ryhmään olet mukana verkostossa! 

Liity mukaan keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia positiivisen johtamisen aiheista. 

 

Verkoston jäsenenä pääset myös osallistumaan erilaisiin tapahtumiin maksutta:

 

- Verkoston syksyn 2022 aamukahvitilaisuuksien ohjelman löydät täältä. Muistathan ilmoittautua mukaan, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset osallistumaan! Tervetuloa mukaan!

- PoJo Pohjois-Pohjanmaa -hankkeen päätösseminaari järjestettiin 29.9.2022 klo 8-12. 

- Verkoston kevään 2023 aamukahvitilaisuuksien ohjelman löydät täältä. Muistathan ilmoittautua, jotta saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset osallistumaan! Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

- PoJo Kainuu -hankkeen syksyn 2023 aamukahvitilaisuuksien ohjelman ja ilmoittautumislinkit löydät täältä

-PoJo Kainuu -hankkeen päätöswebinaari järjestetään 28.9.2023. Pääset ilmoittautumaan tämän webinaariohjelman kautta! Lämpimästi tervetuloa!