Liiketoiminnan kehitys

Autamme yrityksesi liikkeelle ja tuemme menestystäsi sekä liiketoimintasi kasvua matkan varrella! Kehitämme yritysten strategista johtamista ja strategiaprosesseja, jotta ne vastaavat toimintaympäristön muutoksiin. Lisäksi autamme yrityksiä kehittämään kannattavuuttaan, kilpailukykyään ja kansainvälisyyttään.

Tuemme start up -yrittäjyyttä ja tarjoamme uutta liiketoimintaa synnyttävää hautomotoimintaa. Tarjoamme hyvän pohjan ponnistaa yrittäjäksi, ja esimerkiksi opiskelijoidemme perustamat yritykset ovat menestyneet erinomaisesti. Meiltä löydät myös osaajat yrityksesi henkilöstön hyvinvoinnin ja johtamisen kehittämiseen. Erityisosaamistamme on digitaalisuuden, data-analytiikan ja palvelumuotoilun hyödyntäminen kasvuliiketoiminnassa.

Digitaalisaatio uudistaa liiketoimintaa

Me kehitämme uutta liiketoimintaa ja tuemme liiketoiminnan kasvua, kansainvälistymistä ja kannattavuutta erityisesti digitalisaation avulla. Kehittämisessä hyödynnämme esimerkiksi data-analytiikkaa, tekoälyä, verkkokauppaa, digimarkkinointia ja -myyntiä.

Tutustu esimerkiksi: 

Datalla kilpailukykyä ja kasvua -hanke


Reittejä yrittäjyyteen

Meiltä ponnistaa joka vuosi kymmeniä uusia yrityksiä. Tuemme vahvasti uusien yritysten syntymistä hautomotoiminnan ja start up -palveluiden avulla. Autamme liiketoimintaideoiden kehittämisessä ja synnytämme uutta kasvuliiketoimintaa. Johdamme alueellista start up -verkoston kehittämistä ja toimintaa. 

Tutustu esimerkiksi seuraaviin hankkeisiimme:

Pathways to business -hanke

Hautomotoiminnan alueellinen yhteistyö -hanke


Hyvinvoiva henkilöstö tekee tulosta

Nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä johtamiseen panostaminen on välttämätöntä. Henkilöstön hyvinvoinnin kehittäminen on investointi yrityksesi tuottavuuteen. Ota yhteyttä, kun haluat kehittää johtamistasi ja työhyvinvointiosaamistasi! Meiltä löydät asiantuntijat esimerkiksi positiivisen johtajuuden kehittämiseen.

Tutustu esimerkiksi seuraaviin hankkeisiimme:

Fokus työhyvinvoinnin johtamiseen -hanke

Positiivisella johtamisella hyvinvointia Kainuuseen -hanke