Ajankohtaista

Kuntien ilmastosuunnitelmat -työpajat käynnistyvät keväällä 2023  

Pohjois-Pohjanmaan ilmastokahvit

Pohjois-Pohjanmaan ilmastokahvit ovat Canemure-hankkeen organisoimia kaikille avoimia tilaisuuksia, joissa käsitellään ajankohtaisia ilmastoaiheita vaihtuvien isäntien johdolla. Tulossa: Metsät ja Ilmasto -teema 26.4.23 klo 13-14, ohjelma julkaistaan huhtikuun alussa

Tutustu 2021-2022 materiaaleihin:

 

Muuta ajankohtaista, webinaarit ja työkalut

 Canemure on mukana Pohjois-Pohjanmaan Kulttuurifoorumissa 23.3.23. Lue lisää!

Suomen metsäkeskuksen Metsitys ja hiilensidonta julkisella sektorilla -virtuaalityöpaja 30.3.23. Ohjelma ja ilmoittautuminen

Tuokio-hankkeen Kohti hiilineutraalia tulevaisuutta – yritys, miten sinne pääset? ti 4.4.23 Ohjelma ja ilmoittautuminen

Kansallinen Canemure-hanke tarjoaa kaikille avoimen Hiilineutraali-webinaarisarjan, jossa alan asiantuntijat jakavat tietoaan ja vastaavat ilmastonmuutoksen hillintään ja sopeutumiseen liittyviin kysymyksiin. 

Suomen ympäristökeskus on julkaissut skenaariotyökalun kuntien kasvihuonekaasupäästöjen vähennysten suunnitteluun. Canemure-hankkeen kautta on mahdollista saada maksutonta opastusta työkalun soveltamiseen. Hiilineutraalisuomi.fi-portaalissa on runsaasti tietoa ja välineitä alueellisiin ilmastotoimiin.

Kestävyysloikka on verkkopalvelu, joka kannustaa ottamaan käyttöön luontoa ja luonnonvaroja säästäviä, puhtaampia ja energiatehokkaampia tapoja lämmittämiseen, liikkumiseen sekä tavaroiden ja palveluiden tuottamiseen. Tutustu teemoihin ja Ilmoita mukaan vaikuttavia ilmastotekoja!