Ajankohtaista

Pohjois-Pohjanmaan ilmastokahvit

Pohjois-Pohjanmaan ilmastokahvit ovat Canemure-hankkeen organisoimia kaikille avoimia maksuttomia tilaisuuksia, joissa käsitellään ajankohtaisia ilmastoaiheita vaihtuvien yhteistyötahojen johdolla. Tulossa: Maatalouden hiilensidonta 18.10.23 klo 13-14, Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

 

Tutustu 2021-2023 materiaaleihin:

 

Muuta ajankohtaista, webinaarit ja työkalut

Vastuullisuus pk-yritysten käytännössä 9.11.23

 

Suomen ympäristökeskus on julkaissut skenaariotyökalun kuntien kasvihuonekaasupäästöjen vähennysten suunnitteluun. Canemure-hankkeen kautta on mahdollista saada maksutonta opastusta työkalun soveltamiseen. Hiilineutraalisuomi.fi-portaalissa on runsaasti tietoa ja välineitä alueellisiin ilmastotoimiin.

Oulun ammattikorkeakoulun Canemure-hankkeen kautta on mahdollista saada maksutonta opastusta ja päästötietolaskelmia kuntien ilmastosuunnitelman laadintaan. Yhteydenotot Joonas Rukajärvi, joonas.rukajarvi(at)oamk.fi.

Kestävyysloikka on verkkopalvelu, joka kannustaa ottamaan käyttöön luontoa ja luonnonvaroja säästäviä, puhtaampia ja energiatehokkaampia tapoja lämmittämiseen, liikkumiseen sekä tavaroiden ja palveluiden tuottamiseen. Tutustu teemoihin ja Ilmoita mukaan vaikuttavia ilmastotekoja!