Digipedagogiikka

Varmista pärjäämisesi kilpailussa kehittämällä opetusta ja osaamista kanssamme. Olemme digipedagogiikan ja jatkuvan oppimisen asiantuntija vahvalla ja pitkällä kokemuksella.  Hyvän toimivan pedagogiikan avulla opiskelu ja osaamisen kehittäminen onnistuu mistä vain. Meidän kanssamme voit viedä digitaalisen koulutuksen ja oppimisen uudelle tasolle.

Hybridi- ja digitaalinen opetus

Meillä on meneillään useita digipedagogiikkaan liittyviä hankkeita, kuten HOPEDI eli Hybridimallin opetuksen ja digitaalisen osaamisen kehittäminen korkeakouluopetuksessa. Digitaalinen murros tuo haasteita, mutta myös mahdollisuuksia opetukseen ja osaamisen kehittämiseen. Kansainvälisessä kilpailussa pärjääminen edellyttää meiltä uusia tapoja opettaa sekä kehittää osaamistamme. Digipedagogiikka on yksi vahvuuksistamme.

Lue lisää HOPEDI-hankkeesta


Pedagogiikan kehitystä

KOKKO on yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen korkeakoulupedagogiikan kouluttajien ja kehittäjien osaamisen kehittämishanke. Digipedagogiikka tukee paikasta riippumatonta opiskelua. Etä- ja mobiiliteknologiat puolestaan mahdollistavat niin etäopiskelun kuin esimerkiksi fyysisten oppimis- ja kehitysympäristöjen etäkäytön.

Lue lisää KOKKO-hankkeesta


Työelämän pedagogiikkaa

Olemme myös edelläkävijöitä digipedagogikan osaamismerkkien luomisessa, joilla tulevat opettajat voivat osoittaa osaamisensa digipedagogiikan saralla. KEPEÄ eli Kehittävä työelämäpedagogi -hankkeessa puolestaan lisäämme työelämään liittyvää pedagogista osaamista. Kampuksilla käytössämme oleva digitaaliteknologia on maailman mittakaavassa huippua.

Lue lisää KEPEÄ-hankkeesta