Ura Oamkissa

Me Oulun ammattikorkeakoulussa onnistumme, sillä kokeilemme rohkeasti uutta emmekä pelkää epäonnistua. Teemme yhdessä avoimesti ja vastuullisesti työtä hyvinvoinnin eteen. Uskomme unelmiin ja toteutamme niitä ympäristöviisaasti.  Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 500 työntekijän monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Meiltä valmistuu osaajia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Tuemme tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyöllämme, jonka painoalat ovat vähähiiliset ratkaisut, digitaaliset ratkaisut ja digipedagogiikka, erityisesti Pohjois-Suomea.

Tule muuttamaan maailmaa kanssamme! Tervetuloa töihin Oulun ammattikorkeakouluun!

Avoimien työpaikkojen tehtävänimikkeet näet alla olevassa listauksessa ja lisätietoja avoimista paikoista näet klikkaamalla haluttua tehtävänimikettä. Hakulomakkeen saat avattua Täytä hakulomake -painikkeella, joka löytyy alalaidasta avaamalla tehtävänimikekohtaiset tiedot. Oulun ammattikorkeakoulu Oy:lle osoitetut työhakemukset ovat julkisuuslain (621/1999) perusteella julkisia, lukuun ottamatta julkisuuslain ja lain yksityisyyden suojasta työelämässä perusteella salassa pidettäviä tietoja.

Avoimet työpaikat 

Projektisuunnittelija, luonnonvara-ala

Hakemus jätettävä ennen 16.08

Tehtävänimike: Projektisuunnittelija, luonnonvara-ala
Osasto: Tekniikan ja Luonnonvara-alan yksikkö
Tiimi: Luonnonvara-ala
Työsuhteen laatu: Määräaikainen
Koko-/osa-aikaisuus: Osa-aikainen
Työskentelypaikkakunta: Oulu
Työsuhteen ajankohta: 1.9.2021 - 30.8.2022, 50 %

Kasvua ja liiketoimintaa kiertotaloudesta Pohjois-Pohjanmaalla
- hanke tukee alueella toimivia yrityksiä kehittämään uusia kiertotalouteen pohjautuvia liiketoimintaratkaisuja, tuotteita ja palveluita. Hankkeessa jaamme hyviksi testattuja b2b-käytäntöjä resurssitehokkuuden kehittämiseen ja jätevirtojen minimointiin. Jaamme myös tietoa potentiaalisista liikeideoista sekä osaamista uusiin kiertotalouden liiketoimintamalleihin ja niiden tuotteistamiseen. Pilotoimme hankkeessa purkupuun, viherjätteen ja tuhkan uusia käyttömahdollisuuksia sekä toteutamme selvityksen biokaasun käytöstä teollisuuden energiantuotannossa. Hankkeen päärahoittaja on Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Projektisuunnittelija osallistuu osana hanketiimiä hankkeen toteuttamiseen. Hän on mukana valmistelemassa ja toteuttamassa pilotointeja ja selvityksiä sekä osallistuu tilaisuuksien järjestämiseen ja markkinointiin.

Edellytämme tehtävään valittavalta kierto- ja biotalouden osaamista ja hyviä organisointi- ja viestintätaitoja sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai valmistusvaiheessa olevia agrologin opintoja. Kokemus hanketoiminnasta katsotaan eduksi.

Lisätiedot:

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika tehtävään on voimassa 2.8. – 15.8.2021.

Lisätietoja tehtävästä antavat projektipäällikkö Virpi Käyhkö puh. 040 635 4688, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., koulutuspäällikkö Tuomo Pesola, puh. 050 597 0391, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja yksikönjohtaja Ville Isoherranen puh. 050 430 7761, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Täytä hakulomake

Lehtori (luonnonvara-ala)

Hakemus jätettävä ennen 16.08

Tehtävänimike: Lehtori (luonnonvara-ala)
Osasto: Tekniikan ja Luonnonvara-alan yksikkö
Tiimi: Luonnonvara-ala
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Koko-/osa-aikaisuus: Kokoaikainen
Työskentelypaikkakunta: Oulu
Työsuhteen ajankohta: 1.9.2021 alkaen

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen lehtoria luonnonvara-alalle.

Lehtorin ensisijaisena tehtävänä on opetusta, alueen elinkeinoelämää ja aluekehitystä tukevan TKI-toiminnan edistäminen. Lehtori toimii Tekniikan ja luonnonvara-alan yksikössä luonnonvara-alan TKI-projektipäällikkönä. Tehtävään sisältyy TKI-hankkeiden suunnittelua, hanketoimintaa ja sen kehittämistä luonnonvara-alalla, näihin liittyvää kansallista ja kansainvälistä verkostotoimintaa sekä luonnonvara-alan opetustehtäviä. Tehtävään voi sisältyä myös esimiestyötä.

Tehtävään valittavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa ja vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemusta alalta. Arvostamme tutkimus- ja kehittämistoiminnan osaamista, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Pedagogiset opinnot on suoritettava kolmen vuoden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta, mikäli pedagogista pätevyyttä ei ole.

Lisätiedot:

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika tehtävään on voimassa 2.8. – 15.8.2021.

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikönjohtaja Ville Isoherranen, puh. 050 430 7761, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja koulutuspäällikkö Tuomo Pesola, puh. 050 597 0391, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Täytä hakulomake

Avoin hakemus

Voit halutessasi jättää meille myös avoimen hakemuksen: