Ura Oamkissa

Olemme 9 000 opiskelijan ja noin 460 työntekijän muodostama monialainen ja kansainvälinen korkeakouluyhteisö. Tiivis yhteistyömme yritysten ja yhteisöjen kanssa luo pohjan opiskelijoidemme korkeatasoiseen ja ajantasaiseen osaamiseen. Toimintamme kulmakiviä ovat avoimuus, vastuullisuus ja vaikuttavuus. Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintamme painoalat ovat ympäristöviisaus, kestävä hyvinvointi ja digitaalinen murros.

Tervetuloa töihin Oulun ammattikorkeakouluun!

Avoimien työpaikkojen tehtävänimikkeet näet alla olevassa listauksessa ja lisätietoja avoimista paikoista näet klikkaamalla haluttua tehtävänimikettä. Hakulomakkeen saat avattua Täytä hakulomake -painikkeella, joka löytyy alalaidasta avaamalla tehtävänimikekohtaiset tiedot. Oulun ammattikorkeakoulu Oy:lle osoitetut työhakemukset ovat julkisuuslain (621/1999) perusteella julkisia, lukuun ottamatta julkisuuslain ja lain yksityisyyden suojasta työelämässä perusteella salassa pidettäviä tietoja.

Avoimet työpaikat 

Projektipäällikkö, Tekniikan ja luonnonvara-ala

Hakemus jätettävä ennen 15.03

Tehtävänimike: Projektipäällikkö, Tekniikan ja luonnonvara-ala
Osasto: Tekniikan ja Luonnonvara-alan yksikkö
Tiimi: Sähkö- ja automaatiotekniikka ja konetekniikka
Työsuhteen laatu: Määräaikainen
Koko-/osa-aikaisuus: Kokoaikainen
Työskentelypaikkakunta: Oulu
Työsuhteen ajankohta: 22.3. – 31.12.2021 (tehtävä voi alkaa sopimuksen mukaan)

Haemme projektipäällikköä tekniikan ja luonnovara-alan yksikköömme. Oletko liiketoimintalähtöinen, ratkaisuhakuinen ja aito tiimipelaaja, joka saa tulosta aikaiseksi? Oletko suunnitelmallinen, osaat pitää langat käsissäsi ja kommunikoit luontevasti eri sidosryhmien kanssa? Haluatko kantaa vastuuta tehtävässä, jossa vastaat kokonaisvaltaisesta hankkeen valmistelusta ja hallinnasta.

Etsimme kokenutta hankevalmistelijaa ja projektipäällikköä johtamaan ja valmistelemaan yritys- ja tutkimuslähtöisiä kehityshankkeita sekä tunnistamaan uusia kehitystarpeita. Sähköisen liiketoiminnan ja automaation kehitys sekä muut tämän ajan työelämämuutoksessa tunnistetut kehitysmahdollisuudet ovat esimerkkejä hanke- ja projektisalkkujemme teemoista. Hankepäällikkö vastaa hankkeiden valmistelusta, käytännön toteutuksen suunnittelusta, hanketaloudesta ja -hallinnosta, viestinnästä sekä hanketilanteen raportoinnista. Kehityshankkeissa työskentelet yhdessä eri alueilla työskentelevien kollegoiden, yritysten, rahoittajien sekä kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme kanssa; työkielinä ovat sekä suomi että englanti.

Pääset työssäsi konkreettisesti vaikuttamaan suomalaista yhteiskuntaa muokkaavan toimijan tulevaisuuden kehitykseen. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Hakijalta edellytetään vahvaa projekti- ja hankehallinnon osaamista, näyttöjä EAKR-, ESR- sekä Business Finland rahoitushakemuksien tekemisestä sekä teollisuudessa hankittua projektijohtamisen työkokemusta. Lisäksi kokemus Horizon-hakemuksista luetaan eduksi.

Lisätiedot:

Tehtävä täytetään määräaikaisena ajalle 22.3.2021-31.12.2021 (tehtävä voi alkaa myös sopimuksen mukaan). Tehtävän täytössä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Tehtävän työaika on kokoaikainen. Palkkaus ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Hakuaika tehtävään on voimassa 18.2. –14.3.2021.

Työpaikkahakemus täytetään ja CV jätetään Oamkin sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta osoitteessa: www.oamk.fi/rekrytointi
Lisätietoja tehtävästä antavat TKI-päällikkö Jukka Säkkinen puh. 050 595 7951, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja yksikönjohtaja Ville Isoherranen puh. 050 430 7761, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Täytä hakulomake

Avoin hakemus

Voit halutessasi jättää meille myös avoimen hakemuksen: