Startup-aamupala Business Cornerilla

Julkaistu: 10.3.2023 klo 14:32

Startup Breakfast aamupala

Tervetuloa mukaan aamupalalle kuulemaan Startup Weekendistä ja oppimaan taitoja joista on hyötyä työelämässä. Puhujana aamupalatapahtumassa meillä on Antti Hyytinen OP Labista. Tapahtuma on englanniksi mutta vastaamme mielellään kysymyksiin myös suomeksi!

Milloin: 21.3. 8:30-10:00

Missä: Oamk Business Corner, Linnanmaa

Miksi: Opi uusia työkaluja, kuule Startup Weekendistä ja pidä hauskaa. Lisäksi, tarjoamme ilmaisen aamupalan.

Miten: Ilmoittaudu mukaan täällä

Antti Hyytinen on Startup Weekend -alumni, joka työskentelee tällä hetkellä Discovery Partnerina OP Ryhmän innovaatioyksikössä OP Labissa. Opintojensa aikana Antti oli aktiivinen korkeakoulujen yrittäjyysekosysteemissä. Tapahtumat, kuten Startup Weekend ja Demola, olivat ratkaisevassa roolissa hänen ammattiuransa muovaamisessa. Antti on perustanut kaksi yritystä, joista toinen on saanut alkunsa Startup Weekendistä, ja mentoroinut muita yrittäjiä yrittäjyyden aloittamiseen.

Startup Weekend Oulu 21.-23.4.2023

Startup Weekend on kolmipäiväinen tapahtuma jossa osallistujat pääsevät eläytymään startup-elämään. Se järjestetään Oulussa Startup Stationilla 21.-23.4.

Tutustu muihin tekijöihin

Startup Weekend on loistava paikka tutustua ihmisiin, jotka haluavat rakentaa jotain uutta. Innostavan elämyksen myötä tutustut uusiin ystäviin, kollegoihin, mentoreihin, perustajiin ja sijoittajiin.

Opi parhailta

Opi, mitä innovoiminen, nykyisen haastaminen ja yrityksen perustaminen todella vaatii ihmisiltä jotka ovat tehneet sen ennen. Startup Weekend sisältää unohtumattomia kokemuksellisia oppeja kokeneiden tekijöiden ja prosessin ohjaamana.

Kehitä taitojasi pitämällä hauskaa

Kehitys on jatkuvaa ja tarvitsemme uusia taitoja ja uutta tietoa päästääksemme seuraavalle tasolle. Startup Weekendissä opit arvokkaita taitoja nopeaan kehittämiseen, tiimityöstentelyyn ja pitchaamiseen.

Aloita jotain mahtavaa

Et ole yksin. Startup Weekend tarjoaa osallistujille oivan ponnahduslaudan uuden startupin tai kokeilun aloittamiseen. Voit tuoda tapahtumaan oman ideasi tai liittyä muiden tiimiin!

Lisätiedot ja liput: www.startupweekendoulu.com.