Valtakunnallinen tanssitapahtuma Arktiset Askeleet

 

Arktiset Askeleet on vuosittain Oulussa järjestettävä valtakunnallinen tanssitapahtuma, jonka tavoitteena on tuoda tanssin laajaa kenttää sekä osallistujien että katsojien nähtäväksi ja koettavaksi. Tapahtuma järjestetään vuorovuosina alle kouluikäisten ja alakouluikäisten lasten tapahtumana ja yläkouluikäisten ja sitä vanhempien tanssijoiden tapahtumana.

Arktiset Askeleet katselmusviikonloppu on täynnä aina tanssia iloa ja kohtaamisia. Tapahtumaan valitut teokset esiintyvät katselmuksissa, jotka ovat myös avoimia yleisötapahtumia. Tapahtumaan osallistuville esiintyjille ja ammattilaisille on tarjolla viikonlopun aikana useita erilaisia tanssintyöpajoja ja oheisohjelmaa sekä seminaareja. Tapahtuman järjestävät Oulun läänin Tanssialan tuki ry ja Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutus.


Kiitos Arktiset 2023
Vuoden 2023 tapahtuma on nyt tanssittu onnistuneesti ja tapahtumasta jäi paljon ihania muistoja. Lämmin kiitos teille kaikille osallistujille, koreogreille ja yhteisöille siitä, että tänäkin vuonna valitsitte hakea mukaan Arktisiin Askeliin. Kiitos myös tapahtuman tukemisesta Taike, Suomen Kulttuurirahasto, Oulun kaupunki, Kansalaisfoorumi, Sanomalehti Kaleva, Tanssikeskus Citydance, Salon Virho, Tans.si, Tikintaika, Salon Sara, CityMarket Kaakkuri ruokapuoli, Limingantullin Prisma ja TanssiOnline.

 

Arktiset 2024

Vuoden 2024 Arktiset Askeleet tapahtuma järjestetään 22.–24.3.2024. Vuorossa on Arktisten laaja katselmus, joka on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille tanssin harrastajille ja tanssin ammattilaisille. Tapahtumaan voi osallistua tanssikoulujen ja tanssia tarjoavien yhteisöjen edustajana tai tai osallistuja voi ilmoittautua ilman taustayhteisöä. Lisätietoa tulevasta tapahtumasta ja ilmoittautumisesta säännöt osion alta. Ilmoittautuminen Arktisiin avautuu 1.11.2023.

 

 

Kuvagalleria

Katso aiempien vuosien tapahtumakuvia https://oamk.pic.fi/kuvat/Tapahtumat/Arktiset+askeleet/