Alumnijuhla 2020

Lämpimästi tervetuloa Oulun ammattikorkeakoulun Alumnijuhlaan 2020! Tapahtuma järjestetään suorana verkkolähetyksenä keskiviikkona 2.12. kello 18–19. Julkistamme tapahtumassa, kuka on Oamkin vuoden 2020 alumni. Kuulemme myös entisen jääkiekkoilijan Lasse Kukkosen puheen itsensä tuntemisesta ja omien unelmien saavuttamisesta.  

 


 

Ohjelma:

Tanssia
Rehtorin Heidi Fagerholmin puhe
Musiikia
Psyykkisen valmentajan Lasse Kukkosen luento "Kohti omia unelmia" (kesto noin 20 minuuttia)
Vuoden 2020 alumnin julkistaminen 
Vuoden alumnin puhe
Musiikkia

Juontajat: Oamkin alumnit Heidi Ranta ja Riku Määttä

 

Liity mukaan!

Oamkilla on noin 26 000 alumnia. Kaikki meitä valmistuneet ovat alumnejamme. Olethan jo liittynyt alumnitoimintaamme mukaan. 

Alumnitoiminnan kautta saat tietoa jatko- ja täydennyskoulutusmahdollisuuksista, kutsut alumni- ja verkostoitumistapahtumiin, mahdollisuuden kertoa työstäsi ja opinnoistasi vierailevana luennoitsijana, yhteyden opiskelijoihin, jotta voit tarjota heille esimerkiksi mahdollisia opinnäytetöitä ja harjoittelupaikkoja. Saat myös kontaktit laajaan verkostoon, jossa on eri alojen asiantuntijoita sekä mahdollisuuden kehittää Oamkin koulutusta ja toimintaa.

 

Valitsemme joka vuosi vuoden alumnin, joka on toiminnallaan luonut positiivista kuvaa ammattikorkeakoulusta. Vuoden alumni on edustustehtävä, joten hänet kutsutaan seuraavan vuoden ajan kunniavieraana Oamkin tilaisuuksiin. Vuoden 2019 alumni on Finnish Nightmares -sarjakuvan luoja Karoliina Korhonen.  Korhonen loi sarjakuvan opiskellessaan medianomiksi Oulun ammattikorkeakoulussa. Sarjakuvasta tuli nopeasti kansainvälinen viraali-ilmiö heti ensimmäisten strippien ilmestyttyä.