Lukuvuosi avattiin aurinkoisissa karnevaalitunnelmissa

Julkaistu: 8.9.2023 klo 16:26 Ammattikorkeakoulu tiedottaaOamkin lukuvuoden 2023-2024 avajaisia juhlittiin aurinkoisissa tunnelmissa. Avajaisissa kuultiin rehtori Heidi Fagerholmin terveiset opiskelijoille ja henkilökunnalle sekä Oulun uuden kaupunginjohtaja Seppo Määtän ja Oamkin vuoden yhteistyökumppanin, Oulun musiikkijuhlien toimitusjohtaja Maria Mannermaan tervehdykset.

Lämmin sää ja karnevaalitunnelma houkutteli Linnanmaan kampuksen pääoven edustalla olevalle pihalle satoja opiskelijoita ja henkilökunan edustajia. 

Avajaisissa palkittiin vuoden opiskelijana medianomiopiskelija Aki-Petteri Pulkkinen ja vuoden opettajana ICT ja liiketoiminta -osaamisalan lehtori Kati Teirikko. Vuoden opettajan ja opiskelijan valinnoista vastasti opiskelijakunta OSAKO.

Juhlassa jaettiin palkinnot myös vuoden AMK- ja YAMK-opinnäytetöistä sekä vuoden julkaisusta. Vuoden AMK-opinnäytetyöksi valittiin Erkka Karjalaisen opinnäytetyö Tuoteomistajan työkalut – Kuinka auttaa tiimiä tuotteen kehittämisessä? Vuoden YAMK-opinnäytetyöksi ylsi Nina Keskitalon ja Sanna Viljamaan opinnäytetyö Ikääntyneiden kotona asumista tukevan teknologian käyttöönoton eettisyys: Tutkimuksellinen kehittämistyö henkilöstön näkökulmasta.

Vuoden julkaisuna palkittiin Pekka Ojalan, Virpi Käyhkön ja Antte Alatalon Journal-artikkeli Ympäristökioski-sovellus kutsuu viljelijää suunnittelemaan ympäristövastuullisia toimenpiteitä

Juhlan juonsivat Minna Laamanen ja Samuli Kakko. Tanssi- ja musiikkiesityksistä vastasivat Oamkin lahjakkaat opiskelijat.

Kuvatekstit: Rehtori Heidi Fagerholm toivotti kaikille opiskelijoille ja henkilökunnalle hyvää lukuvuotta. Karnevaalin juonsivat Minna Laamanen ja Samuli Kakko.

Vuoden opettajaksi valittiin Kati Teirikko ja vuoden opiskelijaksi Aki-Petteri Pulkkinen.