Startup Weekend Oulu 22.-24.9.2023

Julkaistu: 21.8.2023 klo 10:22 Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Startup Weekend on kolmipäiväinen tapahtuma jossa osallistujat pääsevät eläytymään nopeaan kehittämiseen, startupien luomiseen ja ylittämään itsensä. Tapahtuma järjestetään Oulun keskustassa Startup Stationilla 22.-24.9.

Tutustu muihin tekijöihin

Startup Weekend on loistava paikka tutustua ihmisiin, jotka haluavat rakentaa jotain uutta. Innostavan elämyksen myötä tutustut uusiin ystäviin, kollegoihin, mentoreihin, perustajiin ja sijoittajiin.

Opi parhailta

Opi, mitä innovoiminen, nykyisen haastaminen ja yrityksen perustaminen todella vaatii ihmisiltä jotka ovat tehneet sen ennen. Startup Weekend sisältää unohtumattomia kokemuksellisia oppeja kokeneiden tekijöiden ja prosessin ohjaamana.

Paranna tietoja ja taitoja

Kehitys on jatkuvaa ja tarvitsemme uusia taitoja ja tietoja päästääksemme seuraavalle tasolle. Startup Weekendissä opit arvokkaita taitoja nopeaan kehittämiseen, tiimityöstentelyyn ja pitchaamiseen.

Aloita jotain mahtavaa

Et ole yksin. Startup Weekend tarjoaa osallistujille oivan ponnahduslaudan uuden startupin tai kokeilun aloittamiseen. Voit tuoda tapahtumaan oman ideasi tai liittyä muiden tiimiin!

Oamkin opiskelijat tienaavat osallistumisestaan 3op (tai jopa 5op mikäli kirjoittavat raportin kokemuksestaan ja oppimisestaan).

Tapahtumaan osallistuminen vaatii lipun joka kattaa mm. t-paidan ja kaikki tapahtuman ruuat.

Lisätiedot ja liput: www.startupweekendoulu.com.