Oulun ammattikorkeakoulun brändi Suomen vahvimpien korkeakoulubrändien joukossa

Julkaistu: 10.5.2023 klo 09:58 Ammattikorkeakoulu tiedottaa

Oulun ammattikorkeakoulu on ylpeä saavutuksestaan vahvimpien korkeakoulubrändien joukossa Suomessa. Tuoreen Taloustutkimuksen teettämän bränditutkimuksen mukaan Oulun ammattikorkeakoulu on Suomen kolmanneksi vahvin ammattikorkeakoulubrändi 25–64-vuotiaiden keskuudessa.

Ammattikorkeakouluista vahvimmat brändit ovat Poliisiammattikorkeakoululla ja Tampereen ammattikorkeakoululla, jotka pitävät listan kärkipaikkoja alle 30-vuotiaissa ja 25–64-vuotiaissa. Oulun ammattikorkeakoulu sijoittui tutkimuksessa toiseksi alle 25-vuotiaiden joukossa Tampereen ammattikorkeakoulun jälkeen ja oli kolmantena 25–64-vuotiaiden joukossa. Oulun ammattikorkeakoulun lisäksi ammattikorkeakoulujen kärkikaksikkoa haastavat tutkimuksen mukaan selvimmin Turun, Haaga-Helian, Lab- ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulut. Yliopistoista Helsingin yliopisto, Aalto-yliopisto ja Turun yliopisto kohoavat listan kärkeen.

– Iloitsen Oulun ammattikorkeakoulun vahvasta sijoittumisesta tutkimuksessa ja haluan kiittää koko henkilökuntaamme, opiskelijoitamme ja sidosryhmiämme heidän arvokkaasta työstään, joka näkyy korkeakoulun arvostuksena, rehtori Heidi Fagerholm toteaa.

Tutkimuksen ikäryhmäkohtaiset sijoitukset korostavat Oulun ammattikorkeakoulun monipuolisuutta ja kykyä tavoittaa eri ikäryhmät brändiviestinnässään. Tulos osoittaa, että Oulun ammattikorkeakoulun arvostus on laajaa sekä nuorten että aikuisten keskuudessa.

– Oulun ammattikorkeakoulu on sitoutunut tarjoamaan inspiroivaa ja laadukasta koulutusta, joka vastaa opiskelijoiden tarpeisiin ja edistää alueen kehitystä, Fagerholm korostaa.

Lisätietoa:

Viestintäjohtaja Anne-Maria Haapala, Oulun ammattikorkeakoulu, puh. 050 569 3565, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

https://www.taloustutkimus.fi/ajankohtaista/uutisia/vahvimmat-korkeakoulubrandit-2023.html