Ammatillinen opettajankoulutus

Olemme Suomen pohjoisin ammatillisten opettajien kouluttaja. Tarjoamme ammattikorkeakoulujen ja ammatillisten oppilaitosten opettajille ja opettajiksi aikoville joustavan ja osaamisperusteisen koulutuksen.

Koulutamme vuosittain noin 250 ammatillista opettajaa sekä 20 ammatillista opinto-ohjaajaa tai erityisopettajaa. Opiskelu kestää noin 1–3 vuotta. Seuraava haku ammatillisiin opettajankoulutuksiin järjestetään 3.–19.1.2023 Opintopolku -palvelun kautta. 

Täydennä osaamistasi

Tarjoamme täydennyskoulutusta, ohjausta ja tukea sekä opettajille että pedagogisen osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille eri alojen ammattilaisille ja organisaatioille. Tutustu myös Ammatillisen opettajakorkeakoulun toimittamaan uutiskirjeeseen ja henkilöstön uusimpiin julkaisuihin.

Ajankohtaista

 

Tilaa uutiskirje

Haluatko postia Ammatillisen opettajakorkeakoulun ajankohtaisista asioista? Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tietoa meillä opiskelusta, tarjolla olevista täydennyskoulutuksista sekä tulevista tapahtumista! Amokin uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Tämän lisäksi voit tilata Tärppi - Opetuksen kehittäjän tärpit -uutiskirjeen, joka sisältää kuulumisia erityisesti täydennyskoulutus- ja kehittämispalveluistamme. 

Tilaa uutiskirje

Alumnitoiminta

Oulun Ammatillisen opettajakorkeakoulun alumniverkostoon kuuluu opettajakorkeakoulun toimijoita sekä opettajiksi valmistuneita. Liittymällä alumniverkostoon kuulet Amokin ajankohtaisista tapahtumista, saat tietoa erilaisista opetuksen ja oppimisen hyvistä käytänteistä ja ideoita oman opetuksesi kehittämiseen. Liity Oamkin Ammatillisen opettajakorkeakoulun alumniksi. Lähetämme sinulle sähköpostiisi neljä kertaa vuodessa Ammatillisen opettajakorkeakoulun uutiskirjeen.

Täytettyäsi lomakkeen sinulle lähetetään sähköpostitse opettajakorkeakoulun alumni-intran tunnus ja salasana. Alumni-intran avulla voit pitää mm. omat yhteystietosi ajan tasalla.  

Oulun ammatillisen opettajakorkeakoulun alumnit pitävät yhteyttä yllä Facebookissa. Liity mukaan ryhmään!

Tervetuloa mukaan opettajakorkeakoulun alumneihin!

Liity Amokin alumniksi tästä