« Takaisin koulutuslistaan

OsaOppi VII - Osaamismerkein ohjautuva digipedagogisen osaamisen kehittäminen

Täydennyskoulutus
Opetusmuoto:Verkko-opetus
Laajuus ja kesto:2 op
Koulutusaika:19.1.2022 - 31.5.2023
Hakuaika: 19.1.2022 - 30.4.2023
Hinta:maksuton
Opetuskieli:suomi
Paikkakunta:

Yleiskuvaus opinnoista

Digipedagogiikan uusimpiin oppimisratkaisuihin ja työkaluihin syventyvässä verkkokoulutuksessa pääset suunnittelemaan omin tarpeisiisi sopivan osaamismerkeistä koostuvan opintopolun, jota vuorovaikutteiset webinaarit ja pelilliset elementit rytmittävät. Pohjana hyödynnämme suosittua ja uudistettua Oppiminen Online – osaamismerkkikonseptia, joka mahdollistaa oman digiosaamisen työelämälähtöisen kehittämisen ajasta ja paikasta riippumatta.

Tavoite

Koulutusosion tavoitteena on vahvistaa opetushenkilöstön digiosaamista ja antaa valmiuksia suunnitella ja toteuttaa digipedagogiikkaa hyödyntävää opetusta. Osion sisältöinä ovat digipedagogiset työkalut, digitaalisen oppimateriaalin tuottaminen ja koostaminen yhteisöllisesti sekä vuorovaikutteisten digitaalisten tietoturvallisten oppimisympäristöjen ja -
prosessien kehittäminen. Koulutus toteutetaan pääasiassa verkkototeutuksena.

Oppiminen online -osaamismerkit ovat haettavissa itsenäisesti toukokuuhun 2023 saakka. Saat merkkihakemuksistasi palautetta ja tarvittaessa ohjausta.

Opetusmateriaali

Kaikki koulutuksen materiaali ja osaamismerkit löytyvät sivustolta: http://www.oppiminenonline.com/osaamismerkinhakemuslinkit/. Ohje itsenäiseen työskentelyyn löytyy täältä: http://www.oppiminenonline.com/ohje-itsenaiseen-tyoskentelyyn/. Liity myös mukaan Oppiminen online -Facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/oppiminenonline/.

Hannalta (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) voit kysyä vinkkejä itsenäiseen opiskeluun ja osaamismerkkien hakemiseen.

Kohderyhmä

Ammatillisen koulutuksen, vapaan sivistystyön, lukioiden ja perusopetuksen opetus- ja tukihenkilöstö

Toteutusajat

Osaamismerkit ovat haettavissa itsenäisesti toukokuuhun 2023 saakka.

Kouluttaja(t)

Oamkin, Hamkin ja Tavastian digiasiantuntijat

Yhteystiedot

Projektipäällikkö, Liiketoiminnan kehitys
050 3407144

Muuta koulutukseen liittyvää tietoa

Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen henkilöstökoulutusta ja osallistujalle maksuton.