« Takaisin

Hevosavusteisen oppimisen valmentaja, EFL Coach, 13 op

Täydennyskoulutus
Opetusmuoto:Monimuoto-opetus
Laajuus ja kesto:13 op
Koulutusaika:1.4.2021 - 31.12.2021
Hakuaika: 1.2.2021 - 10.3.2021
Hinta:1116e, sis. ALV 24%
Opetuskieli:suomi
Paikkakunta:

Yleiskuvaus opinnoista

Oulun ammattikorkeakoulu OAMK järjestää ammatillisena täydennyskoulutuksena Hevosavusteisen oppimisen valmentaja- koulutuksen (EFL, Equine facilitated learning- coach), huhti- joulukuussa 2021.

Hevosavusteisen oppimisen valmentaja mahdollistaa ja tukee ihmisten pohdintaa ja oppimista hevosten kanssa. Koulutus sopii täydennyskoulutukseksi mm. opetus- ja kasvatusalalla, sosiaali- ja terveysalalla, sekä työyhteisöjen ja johtamisen kehittämisessä toimiville henkilöille.

Koulutuksen hinta muodostuu seuraavasti: EFL-perusopinnot (1116e, sis. ALV 24%), Tiimivalmennuksen ABC (45e), sekä kahden päivän leiri Purola Farmilla, (152e). Koulutuksesta saat todistuksen ammatillisesta täydennyskoulutuksesta.

Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Koulutukseen valitaan osallistujat hakukriteerien mukaisesti ilmoittautumisjärjestyksessä

Tavoite

Hevosavusteisen oppimisen valmentaja- koulutus antaa sinulle ammatilliset lähtökohdat hevosavusteisen oppimisen ohjaukseen sekä yksilöille, ryhmille että tiimeille. Koulutuksessa saat teoriaa ja harjoitusta keskeisimmistä osaamisalueista hevosavusteisen oppimisen ohjaamistyöhön. Osaamisalueina työssä tarvitaan ymmärrystä hevosesta ja eettisestä tavasta tehdä työtä hevosten kanssa, ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, sekä toiminnallisesta oppimisesta ja tiimeistä. Lisäksi tarvitaan osaamista erilaisista valmennuksen työkaluista ja valmennusprosessien rakentamiseen. Koulutuksesta saat sekä teoriaa työn tueksi, että harjoituksia hevosavusteisen työskentelyn aloittamiseksi. Saat myös vertaisryhmän pohdinnoillesi ja ammatillisen työotteen rakentamiselle hevosavusteisen oppimisen valmentajan työssä. Lisäksi saat tukea yrittäjyyteen hevosavusteisen oppimisen palvelujen muotoilussa ja hinnoittelemisessa.

Vaadittavat esitiedot

Koulutuksen tiiviyden vuoksi osallistujilla on oltava 1) riittävää kokemusta hevosista ja valmiudet hevosavusteisen työn harjoittelun aloittamiseen koulutuksen alkaessa, sekä 2) jokin ammatillinen pohjakoulutus hevosavusteisuuden hyödyntämiseksi.

Kohderyhmä

Koulutus sopii täydennyskoulutukseksi mm. opetus- ja kasvatusalalla, sosiaali- ja terveysalalla, sekä työyhteisöjen ja johtamisen kehittämisessä toimiville henkilöille.

Sisällöt

Koulutus toteutetaan pääosin verkko-opiskellen ja se koostuu seuraavista osista (yhteensä 10op): - 10 opintopäivää hevosavusteiseen oppimiseen (EFL) liittyviä opintoja, joista 1 lähipäivä Oulun seudulla -Itsenäisen opiskelun, oppimistehtäviä ja harjoittelun - 2 lähipäivän leirin Saarijärvellä Lisäksi valmiudet hevosavusteiseen tiimivalmennukseen antaa: - Avoimen ammattikorkeakoulun kautta toteutettava Tiimivalmennuksen ABC-opintojakso (3op)

Valintakoe

Hakukirje: Lähetä hakukirje 10.3.2021 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kerro itsestäsi seuraavia asioita:

Henkilötiedot - Kuka olet?

Työkokemus - Kerro lyhyesti, millä aloilla ja millaisissa tehtävissä olet työskennellyt?

Hevoskokemus – Kerro millaista kokemusta sinulla on itsenäisestä työskentelystä hevosten kanssa? Millaista osaamista sinulla on hevosten hyvinvoinnista, oppimisesta, käsittelystä ja hevosten kanssa tehtävässä yhteistyössä?

Motivaatio - Kerro miksi haluat mukaan hevosavusteisen oppimisen valmentajakoulutukseen?

Kouluttaja(t)

Lehtori, Sosiaaliala ja kuntoutus
050 5973326
Yliopettaja, Liiketalous
040 1415261
Pipsa Wagner
Anna Kilpeläinen
Satu Välijärvi
Annukka Pitkänen