Julia Asikainen
27.11.2018

Opiskelijayritys Trapesti tarjoaa opiskelijoille arvokasta työkokemusta

Trapesti on opiskelijayritys, joka toimii Oulun ammattikorkeakoulun Liiketalouden yksikössä. Yritys tarjoaa markkinointiviestinnän, taloushallinnon sekä digitaalisen median palveluita yritysten ja organisaatioiden käyttöön.

Atte Bergstöm on markkinointivastaava opiskelijayritys Trapestissa, joka toimii Oulun ammattikorkeakoulun Liiketalouden yksikössä.

Trapesti hyödyntää toiminnassaan Oulun ammattikorkeakoulun liiketalouden opiskelijoiden vahvuuksia. Yritys antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta opintojen ohella. Opiskelija saa Trapetsilla työskentelystä 15 opintopistettä, jotka voi sijoittaa esimerkiksi yleisharjoitteluun tai valinnaisiin opintoihin. Arvokkaan työkokemuksen lisäksi opiskelija saa hyviä kontakteja työelämään.

–Trapesti on käytännönläheinen ja erilainen tapa oppia uutta, kun asiakkaana on oikeita yrityksiä, Trapestin markkinointivastaava Atte Bergstöm kuvailee yrityksen hyötyjä.

Lähtökohtana liiketoiminnalle on halu varmistaa, että yrityksillä ja organisaatioilla on hyvät lähtökohdat toiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen. Toiminnan tavoite on opiskelijoiden työelämäyhteyksien ja liiketaloudellisen osaamisen edistäminen.

Lue lisää Trapestin verkkosivuilta.