Haluatko lahjoittaa stipendin ansioituneelle opiskelijalle? Lue lisää 

Koulutus

Koulutus ja hakeminen

Hae tekniikan YAMK-koulutuksiin

Meillä on syksyn yhteishaussa tarjolla kolme tekniikan alan YAMK-tutkintoa: Autoala, Hitsausala sekä Talotekniikka. YAMK-koulutukset toteutetaan pääosin verkko-opintoina työn ohessa. 
Hakuaika 4.–18.9.2019.

Lue lisää »

 

 

Tutkimus ja kehitys

Potilaan kuljetus vene- ja ilmatyynykalustolla

Ensihoitajaopiskelijat tekivät projektiopintoina selvityksen Rajavartiolaitoksen vene- ja ilmatyynyaluskaluston soveltumisesta potilaan kuljettamiseen. Tuloksena syntyi raportti, jossa käsiteltiin mm. potilaan kuljettamisen kriteereitä. 
Lue lisää ePookista »

Palvelut

Innovaatiosetelillä Oamkin asiantuntijapalveluita

Innovaatiosetelillä uutta osaamista yrityksiin

Olemme mukana Business Finlandin innovaatiosetelikokeilussa, jossa pienet ja keskisuuret yritykset voivat ostaa korkeakouluilta asiantuntijapalveluita innovaatiotoimintansa kehittämiseen. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!
Lue lisää »

Ajankohtaista

Kaikki
Koulutus Tutkimus ja kehitys Palvelut

OAJ:ltä tunnustus ammattikorkeakoulujen kehittämistyölle

05.05.21

Ammattikorkeakoulutuksen menestyksen taustalla on pitkäjänteinen työelämäläheisen korkeakoulutuksen kehittäminen. Ensimmäiset ammattikorkeakoulut vakinaistettiin 1996 eli järjestelmä täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Valtakunnallisen AMK-päivän yhteydessä 5.5. Opetusalan ammattijärje… Lue lisää

Oulun korkeakoulut ja Caverion yhteistyöhön koulutuksessa ja älykaupungin kehittämisessä

03.05.21

Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun yliopisto ja Caverion Suomi Oy ovat tehneet strategisen kumppanuussopimuksen koulutus-, opetus- ja tutkimusyhteistyöstä. Tavoitteena on kehittää tekniikan alan korkeakoulutuksen työelämälähtöisyyttä, edistää opiskelijoiden työllistymistä sekä tarjota y… Lue lisää

Uusi verkkojulkaisu Oamk Journal tarttuu ajankohtaisiin ilmiöihin

27.04.21

Oulun ammattikorkeakoulun uusi julkaisu Oamk Journal avautuu verkossa torstaina 29. huhtikuuta. Korkeakouluyhteisön toiminnasta ja innovaatioista kertova verkkojulkaisu on suunnattu korkeakouluyhteisön lisäksi suurelle yleisölle ja yhteistyökumppaneille.
– Oamk Journal tarttuu korkeakouluumm… Lue lisää