slidekuva_metsäpolku.jpg

 «» Tammikuu 21
vkmatiketopelasu
53 123
145678910
211121314151617
318192021222324
425262728293031
Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/web/ely/euroopan-maaseuturahasto#.Wgwx-WiCyUk

Kehittyvä Bioenergialiiketoiminta

BioLiito - hanke edistää erilaisin koulutuksin ja tapahtumin jo metsäbioenergia-alalla toimivien ja suunnitteilla olevien yritysten edellytyksiä parantaa liiketoimintansa laatua ja rakentaa kasvua. Nykyisen liiketoiminnan tietoinen kehittäminen varmistaa alalla toimivien yritysten paremman menestymisen mahdollisuuden nykyisessä kilpailutilanteessa. Hanke edistää metsäbioenergia-alan lakiuudistuksen myötä avautuneen metsävaratiedon tehokasta hyödyntämistä metsäbioenergiaan perustuvien uusien palvelutuotteiden kehittämiseksi metsäalalle.

BioLiito -hankkeen koulutukset on suunnattu aloitteleville ja aktiiviyrittäjille, sekä alasta kiinnostuneille. Koulutusten avulla opitun on tarkoitus tukea uuden liiketoiminnan syntymistä sekä yritysten kannattavuuden ja asiakkaan palvelukokemuksen kohentamista.

Tulossa on koulutuksia mm. yrityksen aloittamisesta, kirjanpidosta, viestinnästä, somemarkkinoinnista, sukupolvenvaihdoksesta ja hankinnoista. Hanke auttaa yritystäsi myös verkostoitumaan laajalti ja hyödyntämään muiden yrittäjien tukea. Lue lisää järjestettävistä koulutuksista koulutuspäivät kohdasta sivuvalikosta.

Koulutuksiin järjestetään verkkokoulutuksina ja lähipäivinä. Tilaisuudet pääsääntöisesti taltioidaan, joten voit tehdä ne joustavasti, sinulle sopivana ajankohtana. Etäosallistuminen ja kurssien suorittamiseen saa teknistä tukea aina kun tarvitsee.

Koulutukset on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille. BioLiidon kaikilla kursseilla fokus on käytännön esimerkeissä ja ratkaisuissa, jotka tuottavat todellista lisäarvoa yrityksellesi!

Seuraa ja tykkää meistä Facebookissa!

 

Rahoittajalogo https://www.oamk.fi/Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/Rahoittajalogo https://www.ely-keskus.fi/web/ely/euroopan-maaseuturahasto#.Wgwx-WiCyUkRahoittajalogo https://www.metsakeskus.fi/

Oamkin hankkeiden verkkosivuohje (pdf)