Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oamkin avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Avoimien työpaikkojen tehtävänimikkeet näet alla olevassa listauksessa ja lisätietoja avoimista paikoista näet klikkaamalla haluttua tehtävänimikettä. Hakulomakeen saat avattua  Täytä hakulomake -painikkeella, joka löytyy alalaidasta avaamalla tehtävänimikkekohtaiset tiedot. Oulun ammattikorkeakoulu Oy:lle osoitetut työhakemukset ovat julkisuuslain (621/1999) perusteella julkisia, lukuun ottamatta julkisuuslain ja lain yksityisyyden suojasta työelämässä perusteella salassa pidettäviä tietoja.

Organisaatiokuvaus

Oulun ammattikorkeakoulu on noin 9000 opiskelijan ja noin 600 työntekijän muodostama korkeakouluyhteisö. Toimintamme kulmakiviä ovat kehittymishalukkuus, tuloksellisuus, työelämäkumppanuus ja yhteisöllisyys. 

Painoalamme ovat terveyttä ja hyvinvointia edistävät palvelut ja teknologia, energiatehokas rakentaminen pohjoisiin olosuhteisiin, monialaiset liiketoiminta- ja yrittäjävalmiudet sekä uudistuva ammattikorkeakoulun opettajuus ja opettajankoulutus.

Avoin hakemus

Voit halutessasi jättää meille myös avoimen hakemuksen:Lehtori / Yliopettaja Talotekniikka

Hakemus jätettävä ennen 29.02

Tehtävänimike: Lehtori / Yliopettaja Talotekniikka
Osasto: Energia ja automaatio
Tiimi: Energia ja talotekniikka
Työsuhteen laatu: Toistaiseksi voimassa oleva
Koko-/osa-aikaisuus: Kokoaikainen
Työskentelypaikkakunta: Oulu
Työsuhteen ajankohta: 1.8.2020

Yliopettajan / Lehtorin tehtävänä on tki-toiminta ja opetus talotekniikan insinöörikoulutuksen perustutkinnossa ja ylemmässä ammattikorkeakoulututkinnossa. Tehtävässä yhdistyvät koulutusten opintojen suunnittelu ja toteuttaminen, oppimisympäristöjen ja -menetelmien kehittäminen sekä tki-toiminta.

Yliopettajan tehtävään kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva jatkotutkintona suoritettu lisensiaatin tai tohtorin tutkinto. Lehtorin tehtävään kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme soveltuvaa, vähintään kolmen vuoden työkokemusta opetettavalta alalta. Lisävaatimuksena on vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen opettajan pedagogiset opinnot, jotka tulee suorittaa kolmen vuoden kuluessa tehtävän vastaanottamisesta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hakijalta valmiutta englanninkieliseen opetukseen sekä monimuotoisten opetusmenetelmien käyttöön. Kokemus ilmastointi- ja lämmitystekniikasta sekä rakennusten energiataloudesta katsotaan eduksi. Luemme eduksi myös kokemuksen virtuaaliopetuksesta ja -ohjaamisesta sekä aikaisemman opettajakokemuksen.

Lisätiedot:

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Jouni Kääriäinen, puh. 050 5117907, s-posti: jouni.kaariainen@oamk.fi

Tehtävään sisältyy 6 kk koeaika.

Täytä hakulomake