Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oulun ammattikorkeakoulu :: Opetuskäyttö

Opetuskäyttö

Auto- ja kuljetustekniikan koulutuksemme vahvuutena on edistyksellinen ja aktiivinen auto- ja moottorilaboratoriomme. Se toimii opetuslaboratoriona, jossa teemme paljon korkeatasoista tutkimus- ja tuotekehitystoimintaa sekä asiakaspalvelua.

Tagit: 

Opiskelijoillemme laboratoriossa on tarjolla opetusta ja monipuolista kehitystoimintaa. Harjoitusten ja projektien avulla opiskelijamme voivat syventää saamiaan tietoja käytäntöön ja laajentaa omaa osaamistaan. Opintojensa alussa opiskelijat osallistuvat laboratorion toimintaan teoriaopetukseen liitettyjen mittausharjoitusten kautta. Opintojen edetessä ja osaamisen karttuessa he voivat suorittaa laboratoriossa vaativimpia opintojaksojen tehtäviä sekä opinnäytetöitä.

Osaamisen edistämiseksi opiskelijat voivat käyttää laboratoriota myös vapaaehtoisissa projektitöissään, joissa voi syventyä useille eri auto- ja kuljetustekniikan osa-alueille. Esimerkiksi ST-Audi -opiskelijaprojektissa he voivat osallistua testauskäyttöön rakennettavan auton valmistukseen ja testaustoimintaan. Autolla tehdään opiskelijaprojekteina monenlaisia autotekniikkaan liittyviä ajotestauksia.

Laboratoriomme henkilökunta osallistuu opetukseen sekä tekee tutkimus- ja tuotekehitystoimintaa yhteistyössä yritysten ja yhteisöjen kanssa. Tavoitteenamme on edistää ajoneuvo- ja moottoritekniikan osaamista Pohjois-Suomessa.