Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /opt/www/docs_new/c5/concrete/dispatcher.php:21) in /opt/www/docs_new/c5/concrete/core/libraries/view.php on line 950
Oulun ammattikorkeakoulu :: Koulutuskalenteri
...

Koulutuskalenteri

« Takaisin

Kasvinsuojelututkinto

Täydennyskoulutus
Opetusmuoto:Verkko-opetus
Laajuus ja kesto: -
Koulutusaika:24.9.2019 - 31.12.2020
Hakuaika: 24.9.2019 - 31.12.2020
Hinta:40 euroa + alv 24 %
Opetuskieli:suomi
Paikkakunta:

Yleiskuvaus opinnoista

Voit nyt suorittaa kasvinsuojelututkinnon helposti verkossa. Tutkinnon voi tehdä haluamanaan ajankohtana suomeksi tai ruotsiksi. Kasvinsuojelututkintovaatimus koskee kaikkia kasvinsuojeluaineiden ammattikäyttäjiä, kuten maanviljelijöitä, viheraluetyöntekijöitä tai kasvinsuojeluaineiden myyjiä. Tukes suosittelee myös, että henkilöt, jotka tekevät ruiskutuspäätöksiä tai antavat kasvinsuojeluneuvoja, suorittavat kasvinsuojelututkinnon. Kasvinsuojelututkinnolla varmistetaan, että kasvinsuojeluaineiden ammattimainen käyttö on turvallista.

Kohderyhmä

Kasvinsuojelututkintovaatimus koskee kaikkia kasvinsuojeluaineiden ammattikäyttäjiä: kasvinsuojeluaineita käyttävät henkilöt maa-, puutarha- ja metsätaloudessa, viheraluetyöntekijät, golfkentänhoitajat, tiestön ja rataverkoston hoitajat, kasvinsuojeluaineiden myyjät (1 tutkinnonsuorittanut/myyntipiste).

Toteutusajat

Tutkinnon voi tehdä verkossa haluamanaan ajankohtana.

Yhteystiedot

Muuta koulutukseen liittyvää tietoa

Tutkinnon maksu suoritetaan verkossa. Yritylaskutusasiakkaat ottakaaa yhteyttä etukäteen kasvinsuojelututkinto#oamk.fi (korvaa # -> @).

Tutkinnon pääsee suorittamaan osoitteessa:
https://www.oamk.fi/fi/koulutus/taydennyskoulutus/kasvinsuo...