Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oulun ammattikorkeakoulu :: Syksy 2019, opintokokonaisuudet

Syksyllä 2019 alkavat opintokokonaisuudet ja opintopolut

Lukuvuoden 2019-2020 opetustarjonnastamme on julkaistu (syksyllä alkavat opinnot). 

Ilmoittautuminen polkuopintoihin, joihin opiskelijat valitaan valintakokeen tai ennakkotehtävän kautta, alkaa 24.6. klo 10.00. Ilmoittautuminen opintokokonaisuuksiin ja niihin polkuopintoihin, joihin opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä, alkaa 30.7. klo 10.00

Energiatekniikan polkuopinnot, päivä- tai monimuotototeutus

Paikkakunta:Oulu
Laajuus:55 op
Hinta:300 euroa
Koulutusala:Tekniikan ja liikenteen ala
Opetusmuoto:Lähiopetus päivisin, Lähiopetus iltaisin, Lähiopetus viikonloppuisin, Verkko-opetus
Ilmoittautumisaika:30.07.2019 - 11.08.2019
Aloituspaikkoja:5
Toteutusajankohta:Kevät 2020
Syksy 2019
Lisätietoja:avoinamk@oulu.fi
puh. 020 611 0213

Opintokokonaisuuden sisältö

Sisältää energiatekniikan tutkinto-ohjelman ensimmäisen vuoden opinnot harjoittelua lukuun ottamatta. Avoimen opiskelijat opiskelevat samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijoiden kanssa (ENY19SP/ENY19SM). Opiskelija voi valita suorittaako opinnot päiväopetusryhmän vai monimuotoryhmän mukana.

PÄIVÄTOTEUTUS
Opinnot ovat lähinnä päiväopetusta ja sisältävät ohjattua opiskelua, mutta opintoja voi suorittaa myös itsenäisesti ja ohjatusti verkon välityksellä. Opiskelijalla tulee olla käytössään kannettava tietokone.

MONIMUOTOTOTEUTUS
Monimuoto-opetus sisältää verkko- ja lähiopetusta sekä omatoimista opiskelua. Opetus tapahtuu verkko- tai päiväopetuksena. Opiskelijoiden ohjausta, laboratorioissa tapahtuvaa työskentelyä tai muuten läsnäoloa vaativaa opiskelua on yksi päivä viikolla, alustavan suunnitelman mukaan maanantaisin. Monimuotoryhmän opetus annetaan osana päiväryhmän opetusta. Opiskelijat voivat osallistua päiväopetukseen.

Monimuoto-opetusta varten opiskelijalla on oltava tietokone, internet-yhteys, kuulokkeet ja mikrofoni sekä web-kamera. Opintojen suorittaminen määräajassa tarkoittaa keskimäärin 40 tunnin työviikkoa 40 viikon ajan vuodessa. Varmista, että sinulla on riittävästi aikaa opintojen suorittamiseen.

Suunnitelman mukaan suoritettavat ensimmäisen vuoden opinnot:
Tietotekniset valmiudet, 5 op
Matematiikka, 10 op
Perusmekaniikka ja lämpöfysiikka, 5 op
Energiatekniikka, 5 op
Mittaustekniikka, 5 op
Työelämätaidot, 5 op
Sovellettu fysiikka, 5 op
Pumppaustekniikka, 5 op
Virtaustekniikka, 5 op
Talotekniikan perusteet, 5 op (vapaasti valittava)

Opintojaksojen kuvaukset opetussuunnitelmassa:
www.oamk.fi/opinto-opas/opintojen-sisalto/opetussuun...

Opintotuki

Avoimen opinnot eivät oikeuta opintotukeen.

Lisätietoja

Avoimen opintopolkuopiskelijat osallistuvat tutkinto-opiskelijoiden mukana perehdytyspäiville ma 19.8.-pe 23.8.2019. Lukujärjestyksen mukainen opetus alkaa ma 26.8.2019.

Huom! Polkuopinnot katsotaan päätoimiseksi opiskeluksi, joten jos olet TE-toimiston asiakas, selvitäthän opiskelumahdollisuutesi etukäteen. Selvitykset/lomakkeet TE-toimistoa tms. varten täytetään elokuussa ilmoittautumisten käsittelyn ja opiskelijavalintojen jälkeen.

Mikäli haluat suorittaa opintopolusta jonkin yksittäisen opintojakson, katsothan yksittäisten opintojaksojen tarjonnan ja/tai laitat viestiä osoitteeseen avoin#oamk.fi (korvaa # -> @)