Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oulun ammattikorkeakoulu :: Syksy 2019, opintokokonaisuudet

Syksyllä 2019 alkavat opintokokonaisuudet ja opintopolut

Lukuvuoden 2019-2020 opetustarjonnastamme on julkaistu (syksyllä alkavat opinnot). 

Ilmoittautuminen polkuopintoihin, joihin opiskelijat valitaan valintakokeen tai ennakkotehtävän kautta, alkaa 24.6. klo 10.00. Ilmoittautuminen opintokokonaisuuksiin ja niihin polkuopintoihin, joihin opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä, alkaa 30.7. klo 10.00

Liiketalouden polkuopinnot, esimiestyön sv, monimuotototeutus

Paikkakunta:Oulu
Laajuus:60 op
Hinta:300 euroa
Koulutusala:Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala
Opetusmuoto:Lähiopetus iltaisin, Verkko-opetus
Ilmoittautumisaika:24.06.2019 - 30.07.2019
Aloituspaikkoja:999
Toteutusajankohta:Kevät 2020
Syksy 2019
Lisätietoja:avoinamk@oulu.fi
puh. 020 611 0213

Opintokokonaisuuden sisältö

Polkuopinnot sisältävät liiketalouden tutkinto-ohjelman ensimmäisen vuoden opinnot tutkinto-opiskelijoiden ryhmässä.

Opetus toteutetaan verkko- ja lähiopetuksen yhdistelmänä painottaen verkko-opetusta. Verkko- ja lähiopetus ajoittuu arkipäiville välille klo 16-20.30. Opetusta on tyypillisesti kampuksella yhtenä arki-iltana viikossa (4 h/ilta) ja kahtena arki-iltana viikossa verkko-opetuksena (4 h/ilta). Verkko-opetus yleensä nauhoitetaan.

Tentit voivat olla lähitenttejä tai soveltuvia verkkotenttejä. Tenttiminen on lisääntyvässä määrin mahdollista myös Oamkin tenttiakvaariossa.

Verkko-opetusta varten sinulla on oltava tietokone, internet-yhteys, kuulokkeet ja mikrofoni sekä web-kamera. Verkko-oppimisympäristöön tallennettuja tehtäviä ja oppimateriaalia voit tutkia ja opiskella aikataulusi mukaisesti. Voit laatimasi henkilökohtaisen opintosuunnitelman mukaisesti osallistua myös kampuksen päiväopintoihin suorittaessasi esimerkiksi valmentavia opintojaksoja ja kieliopintoja.

Opetussuunnitelmat ja opintojaksokuvaukset: https://www.oamk.fi/opinto-opas/opintojen-sisalto/opetussuu...

Opintotuki

Avoimen opinnot eivät oikeuta opintotukeen.

Lisätietoja

Polkuopiskelijapaikkoja on 8.

Polkuopiskelijavalinta tehdään motivaatiokirjeellä. Kirjeen (max. pituus 2 sivua) tulee sisältää seuraavat asiat:
- Lyhyt esittely itsestäsi ja työkokemuksesta. - Kuvaile motivaatiotasi tutkinnon suorittamiseen, toivomasi opiskelumuoto (päivä, tai monimuoto) ja perustelut valinnalle.
- Kerro myös urasuunnitelmastasi koulutuksen jälkeen.

Motivaatiokirje palautetaan ilmoittautumisen yhteydessä PDF-muotoisena liitetiedostona ilmoittautumisjärjestelmään, kohtaan "Lisää liite". Mikäli lisäät liitteen ilmoittautumisen jälkeen, pääset lisäämään liitteen ilmoittautumisjärjestelmän kohdasta "Omat ilmoittautumiset ja maksut". Otsikoi tiedosto hakemallasi polulla ja omalla nimelläsi. Liite tulee liittää ilmoittautumisjärjestelmään 30.7.2019 mennessä. Myöhästyneitä liitteitä ei oteta huomioon.

Polkuopiskelijoiksi valittuihin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä viikoilla 32-33.

Huom! Polkuopinnot katsotaan päätoimiseksi opiskeluksi, joten jos olet TE-toimiston asiakas, selvitäthän opiskelumahdollisuutesi etukäteen. Selvitykset/lomakkeet TE-toimistoa tms. varten täytetään elokuussa ilmoittautumisten käsittelyn ja opiskelijavalintojen jälkeen.