Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oulun ammattikorkeakoulu :: Syksyn 2019 yksittäiset opintojaksot

Syksyn 2019 yksittäiset opintojaksot

Alla näet syyslukukauden 2019 yksittäisten opintojaksojen tarjonnan. Yksittäisiin opintojaksoihin opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset yksittäisille opintojaksoille (amk-opinnot) alkavat:

- 30.7. klo 10.00 (tekniikka, luonnonvara-ala, kulttuuri, liiketalous ja tietojenkäsittely)
- 31.7. klo 10.00 (sosiaali- ja terveysala)

2T00BD01  |  Showtanssi / Tanssinopettaja

Tanssin syventävät opinnot 1

Tavoitteet:Opiskelija osaa ottaa kokonaisvaltaisesti vastuun tanssitaitonsa kehittämisestä turvallisuuden huomioiden. Hän osaa hyödyntää erilaisia tanssityylejä sekä kykenee arvioimaan niitä tiedollisesti ja taidollisesti. Opiskelija osaa soveltaa tanssiaan suhteessa musiikkiin, tilaan, dynamiikkaan ja kehon monipuoliseen käyttöön. Opiskelija osaa omalla toiminnallaan edistää myönteistä vuorovaikutusilmapiiriä ja toimia aktiivisesti erilaisissa oppimistilanteissa ja -ympäristöissä toiset huomioon ottaen. Opiskelija osaa arvioida kriittisesti tietoa ja käytettyjä tietolähteitä. Opiskelija osaa analysoida palautetta ja muuttaa toimintaansa myös omaan reflektioon pohjautuen.
Paikkakunta:Oulu
Opetusmuoto:Lähiopetus päivisin
Opetuskieli:suomi
Laajuus:5 op
Hinta:Ilmoittautuminen ja hinnat
Toteutusaika:26.08.2019 - 31.12.2019
Tarkempi ajankohta:Tarkemmat opetusajankohdat julkaistaan Lukkarikoneessa (www.oamk.fi/lukkarit) ennen opintojen alkamista.
Taso:amk-tutkinto
Tutkinto-ohjelma:Showtanssi / Tanssinopettaja
Opettaja(t):Outi Räsänen
Ilmoittautumisaika:30.07.2019 - 11.08.2019
Aloituspaikkoja:2
Lisätietoja:avoinamk@oulu.fi
puh. 020 611 0213

Opintojen sisältö

Tanssitekniikka: tilasuhde, liikekombinaatioiden osaaminen ja niiden tuottaminen, koordinaatiokyky ja liikkuvuus. Tanssillinen tyylitaju ja ilmaisu: liikkeen dynamiikan ilmentäminen ja musikaalinen tanssiminen. Vuorovaikutus ja reflektointi. Tiedonhaku.

Vaadittavat esitiedot

Soveltuvuus tanssinopettajaopintoihin on osoitettava. Sinun katsotaan soveltuvan opintoihin, jos sinulla on Oamkissa hyväksytty tanssinopettajan valintakoe tai sinulla on riittävästi aikaisempia tanssiopintoja/-kokemusta (tutkintovastaava arvioi). Mikäli soveltuvuutta ei voida todeta kummallakaan ed. mainitulla tavalla, soveltuvuus arvioidaan erikseen sovittuna ajankohtana. KERRO SOVELTUVUUDESTASI ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN LISÄTIEDOISSA.

Opintotuki

Avoimen opinnot eivät oikeuta opintotukeen.