Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oulun ammattikorkeakoulu :: Syksyn 2019 yksittäiset opintojaksot

Syksyn 2019 yksittäiset opintojaksot

Alla näet syyslukukauden 2019 yksittäisten opintojaksojen tarjonnan. Yksittäisiin opintojaksoihin opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset yksittäisille opintojaksoille (amk-opinnot) alkavat:

- 30.7. klo 10.00 (tekniikka, luonnonvara-ala, kulttuuri, liiketalous ja tietojenkäsittely)
- 31.7. klo 10.00 (sosiaali- ja terveysala)

2T00BC98  |  Baletti / Tanssinopettaja

Tanssin täydentävät opinnot 1

Tavoitteet:Opiskelija osaa yhdistellä tanssilajin erilaisia muotoja ja niihin liittyviä erilaisia tyylejä sekä taidollisesti että tiedollisesti. Opiskelija osaa yhdistää tanssillisia taitoja toisiinsa ja käyttää niitä tanssinsa monipuolistamiseksi. Opiskelija osaa toimia oman tanssitaitonsa kehittämisessä aktiivisesti ja tavoitteellisesti. Opiskelija osaa toimia aktiivisesti erilaisissa oppimistilanteissa ja -ympäristöissä toiset huomioon ottaen sekä analysoida käytettyjä tietolähteitä. Opiskelija osaa tuottaa liikemateriaalia sekä kombinaatioita. Opiskelija osaa analysoida palautetta ja muuttaa toimintaansa myös omaan reflektioon pohjautuen.
Paikkakunta:Oulu
Opetusmuoto:Lähiopetus päivisin
Opetuskieli:suomi
Laajuus:5 op
Hinta:Ilmoittautuminen ja hinnat
Toteutusaika:26.08.2019 - 31.12.2019
Tarkempi ajankohta:Tarkemmat opetusajankohdat julkaistaan Lukkarikoneessa (www.oamk.fi/lukkarit) ennen opintojen alkamista.
Taso:amk-tutkinto
Tutkinto-ohjelma:Baletti / Tanssinopettaja
Ilmoittautumisaika:30.07.2019 - 11.08.2019
Aloituspaikkoja:2
Lisätietoja:avoinamk@oulu.fi
puh. 020 611 0213

Opintojen sisältö

Tanssitekniikka: tilasuhde, liikekombinaatioiden osaaminen, koordinaatiokyky ja liikkuvuus. Tanssillinen tyylitaju ja ilmaisu: liikkeen dynamiikan ilmentäminen ja musikaalinen tanssiminen. Vuorovaikutus ja reflektointi. Liikekombinaatioiden tuottaminen. Tiedonhaku.

Vaadittavat esitiedot

Soveltuvuus tanssinopettajaopintoihin on osoitettava. Sinun katsotaan soveltuvan opintoihin, jos sinulla on Oamkissa hyväksytty tanssinopettajan valintakoe tai sinulla on riittävästi aikaisempia tanssiopintoja/-kokemusta (tutkintovastaava arvioi). Mikäli soveltuvuutta ei voida todeta kummallakaan ed. mainitulla tavalla, soveltuvuus arvioidaan erikseen sovittuna ajankohtana. KERRO SOVELTUVUUDESTASI ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN LISÄTIEDOISSA.

Opintotuki

Avoimen opinnot eivät oikeuta opintotukeen.