Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oulun ammattikorkeakoulu :: Syksyn 2019 yksittäiset opintojaksot

Syksyn 2019 yksittäiset opintojaksot

Alla näet syyslukukauden 2019 yksittäisten opintojaksojen tarjonnan. Yksittäisiin opintojaksoihin opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset yksittäisille opintojaksoille (amk-opinnot) alkavat:

- 30.7. klo 10.00 (tekniikka, luonnonvara-ala, kulttuuri, liiketalous ja tietojenkäsittely)
- 31.7. klo 10.00 (sosiaali- ja terveysala)

2T00CJ53  |  Baletti / Tanssinopettaja

Tanssin perusopinnot 1

Tavoitteet:Opiskelija osaa tuottaa liikettä, jossa näkyy kehon tuntemus ja motoristen perustaitojen hallinta. Opiskelija osaa käyttää kehon liikkuvuutta turvallisesti ja tarkoituksenmukaisesti sekä osaa toimia vastuullisesti oman tanssitaitonsa kehittämiseksi. Opiskelija osaa etsiä tietoa ja käyttää tanssin terminologiaa. Opiskelija osaa tanssia tanssilajin perusmuotoja. Opiskelija osaa toimia aktiivisesti erilaisissa oppimistilanteissa ja -ympäristöissä toiset huomioon ottaen. Opiskelija osaa analysoida palautetta ja muuttaa toimintaansa myös omaan reflektioon pohjautuen.
Paikkakunta:Oulu
Opetusmuoto:Lähiopetus päivisin
Opetuskieli:suomi
Laajuus:5 op
Hinta:Ilmoittautuminen ja hinnat
Toteutusaika:26.08.2019 - 31.12.2019
Tarkempi ajankohta:Tarkemmat opetusajankohdat julkaistaan Lukkarikoneessa (www.oamk.fi/lukkarit) ennen opintojen alkamista.
Taso:amk-tutkinto
Tutkinto-ohjelma:Baletti / Tanssinopettaja
Ilmoittautumisaika:30.07.2019 - 11.08.2019
Aloituspaikkoja:2
Lisätietoja:avoinamk@oulu.fi
puh. 020 611 0213

Opintojen sisältö

Tanssitekniikka: tilasuhde (oma ja yhteinen kinesfääri), liikekombinaatioiden osaaminen, koordinaatiokyky ja liikkuvuus. Tanssillinen tyylitaju ja ilmaisu: liikkeen dynamiikan ilmentäminen ja musikaalinen tanssiminen. Vuorovaikutus ja reflektointi. Motoriset perustaidot.

Vaadittavat esitiedot

Soveltuvuus tanssinopettajaopintoihin on osoitettava. Sinun katsotaan soveltuvan opintoihin, jos sinulla on Oamkissa hyväksytty tanssinopettajan valintakoe tai sinulla on riittävästi aikaisempia tanssiopintoja/-kokemusta (tutkintovastaava arvioi). Mikäli soveltuvuutta ei voida todeta kummallakaan ed. mainitulla tavalla, soveltuvuus arvioidaan erikseen sovittuna ajankohtana. KERRO SOVELTUVUUDESTASI ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN LISÄTIEDOISSA.

Opintotuki

Avoimen opinnot eivät oikeuta opintotukeen.