Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oulun ammattikorkeakoulu :: Syksyn 2019 yksittäiset opintojaksot

Syksyn 2019 yksittäiset opintojaksot

Alla näet syyslukukauden 2019 yksittäisten opintojaksojen tarjonnan. Yksittäisiin opintojaksoihin opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset yksittäisille opintojaksoille (amk-opinnot) alkavat:

- 30.7. klo 10.00 (tekniikka, luonnonvara-ala, kulttuuri, liiketalous ja tietojenkäsittely)
- 31.7. klo 10.00 (sosiaali- ja terveysala)

M2517MS  |  Musiikkipedagogi

Ainedidaktiikka 3

Tavoitteet:Opiskelijalla on musiikkioppilaitosten ja alan ammatillisen koulutuksen opettajalta edellytettävät tiedot ja taidot. Opiskelija tunnistaa mielekkäitä pedagogisia projektiaiheita.
Pääaineena pop/jazz-musiikki: Opiskelija osaa ohjata perusaste- ja musiikkiopistotasoista yhtyettä. Opiskelija osaa valita ja muokata opetusmateriaalia kokoonpanon sekä soittajien soittotaidon mukaan. Opiskelija osaa suunnitella yhtyetyöskentelyn aihekokonaisuuksia eritasoisille kokoonpanoille. Opiskelija tunnistaa mielekkäitä pedagogisia projektiaiheita.
Paikkakunta:Oulu
Opetusmuoto:Lähiopetus päivisin
Opetuskieli:suomi
Laajuus:4 op
Hinta:Ilmoittautuminen ja hinnat
Toteutusaika:26.08.2019 - 03.05.2020
Tarkempi ajankohta:Tarkemmat opetusajankohdat julkaistaan Lukkarikoneessa (www.oamk.fi/lukkarit) ennen opintojen alkamista.
Taso:amk-tutkinto
Tutkinto-ohjelma:Musiikkipedagogi
Ilmoittautumisaika:30.07.2019 - 11.08.2019
Aloituspaikkoja:5
Lisätietoja:avoinamk@oulu.fi
puh. 020 611 0213

Opintojen sisältö

Pääaineena klassinen instrumentti: Musiikkiopistotasoisen ja sitä vaativamman ohjelmiston tuntemus, metodiikka, esiintymiseen valmentaminen, tutkintoarviointiin perehtyminen, ohjatut harjoitustunnit ja harjoitusoppilaiden tutkintojen valmentaminen, opetusnäytteen valmistaminen ja pitäminen sekä luentoja, projekteja ja tehtäviä ainedidaktiikan opettajan johdolla. Sisältö voi koostua myös ryhmäpedagogiikasta sekä -didaktiikasta ja ryhmän/kamarimusiikin ohjauksesta erillisen harkinnan mukaan. Perehtyminen musiikkioppilaitosten tutkinto/tasovaatimuksiin. Pedagogisen projektin ideointi.

Pääaineena pop/jazz-instrumentti: Ohjatut harjoitustunnit musiikkiopisto- ja ammattioppilaitostasoisten yhtyeiden kanssa yhtyedidaktiikan opettajan johdolla, yhtyetoiminnan integrointi muuhun opetukseen, yhtyetyöskentelyn jaksollinen suunnittelu, workshop-työskentelyn perusteet, materiaalin valitseminen ja muokkaus. Pedagogisen projektin ideointi.

Vaadittavat esitiedot

M2516MS Ainedidaktiikka 2

Opintotuki

Avoimen opinnot eivät oikeuta opintotukeen.