Olet Oulun ammattikorkeakoulun vanhoilla sivuilla. Siirry uusille sivuille tästä.
Oulun ammattikorkeakoulu :: Uutiskirjeet

Uutiskirjeet

hipsut_valk.png Tilaa uutiskirje

Uutiskirje toukokuu 2019

24.5.2019
Toukokuun uutiskirje sisältää Amokin erityisopettajankoulutuksen lehtorin Eero Talosen haastattelun ja koosteen OpinTori-tapahtumasta, joka järjestettiin 9.5. Oulun Yliopistolla. Lisäksi uutiskirjeestä löytyy juttua ammatillisten erityisopettajaopiskelijoiden opintomatkasta Koulutus Nordin oppilaitokseen Ruotsin Övertorneålle, Media & Learning -järjestön tulevasta konferenssista 4.-6.6. Belgiassa sekä täydennyskoulutuksen tulevien koulutusten infopaketin.

TÄRPPI huhtikuu 2019

30.4.2019
Huhtikuun TÄRPPI - Opetuksen kehittäjän tärpit -uutiskirjeestä pääset lukemaan opiskelijoiden ajatuksia tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumisesta toisella asteella. Tärpistä voit lukea myös yhteistyöstämme Oulun TOPPI-verkoston kanssa ja tutustua niin syksyn koulutuksiimme kuin uusiin hankkeisiimme!

Uutiskirje maaliskuu 2019

26.3.2019
Maaliskuun uutiskirje sisältää valmistuvan opiskelijan kokemuksia pedagogisista opinnoista sekä ammatillisen opettajankoulutuksen vuoden 2019 haun tilastoja. Lisäksi uutiskirjeestä löytyy juttua muun muassa digitaalisista osaamismerkeistä oppimisen ohjaajana ja KOPE-hankkeen Global Road Trip nimellä kulkevasta webinaarisarjasta.

TÄRPPI helmikuu 2019

26.2.2019
Oulun ammatillisen opettajakorkeakoulun täydennyskoulutus- ja kehittämispalveluiden ensimmäinen TÄRPPI - Opetuksen kehittäjän tärpit -uutiskirje pitää sisällään koulutuskeskus Brahen yhtymäjohtajan Jaana Ritolan kokemuksia kanssamme tehdystä yhteistyöstä ja osaamisen kehittämisestä. Lisäksi uutiskirjeessä juttua muun muassa voimavyöhykkeestä, tiimityöskentelystä ja vertaisryhmämentoroinnista.

Uutiskirje joulukuu 2018

18.12.2018
Joulukuun uutiskirje sisältää opiskelijoidemme kokemuksia ope- ja opokoulutuksista, ajatuksia ammatillisen koulutuksen uudistuksesta sekä infoa Työelämäpedagogiikkaa -hankkeeesta. Vinkkinä myös täydennyskoulutus- ja kehittämispalveluiden tarjoamia koulutuksia ensi vuodelle sekä kuulumisia Oamkin syksyn Avoimet ovet -tapahtumasta.

Uutiskirje syyskuu 2018

25.9.2018
Syyskuun uutiskirje kokoaa yhteen hankkeisiin ja koulutuksiin liittyvää mielenkiintoista luettavaa: asiaa hyvinvoinnista, uudistuvan ammatillisen koulutuksen johtamisesta ja syksyllä järjestetystä hackathonista. Kirjeestä voit lukea kuulumisia myös KOPEsta ja muista hankkeista, kuten OSATAsta, OPEKEsta sekä Parasta osaamista -verkostohankkeesta.

Uutiskirje toukokuu 2018

25.5.2018
Toukokuun uutiskirjeestä voit lukea opettajaksi valmistuneen Hanna-Leena Huttusen kokemuksia opiskelusta Amokissa. Tämän lisäksi löydät juttuja muun muassa ammatillisten opettajakorkeakoulujen yhteistyöpäivistä, OpinTori-tapahtumasta, tulevista erikoistumiskoulutuksistamme ja uusimmista videoistamme. 

Uutiskirje maaliskuu 2018

16.3.2018
Maaliskuun uutiskirje kokoaa mielenkiintoisia juttuja luettavaksesi: opiskelijan kokemuksia opetusharjoittelusta, tunnustuspalkintoehdokkuudesta, hakijatilastoista ja koulutusvinkeistä, kuten Oulussa syksyllä alkavasta Digiope-erikoistumiskoulutuksesta. Löydät kirjeestämme tuoreita kuulumisia myös Parasta osaamista ja Toteemi –hankkeista. 

Uutiskirje joulukuu 2017

12.12.2017
Joulukuun uutiskirjeestä voit lukea opiskelijoiden kokemuksia tiimiopettajuudesta, kurkata kuulumisia hankkeista ja tutustua syksyn aikana opettajiemme julkaisemiin tutkimuksiin. Lisäksi uutiskirjeessä on juttua muun muassa yrittäjyyskasvatusmerkeistä, koulutuksista sekä konferenssi- ja tapahtumakuulumisista. 

Uutiskirje syyskuu 2017

28.9.2017
Syyskuun uutiskirjeestä voit lukea kesällä ammatilliseksi opettajaksi valmistuneen Ritva “Ippa” Määttälän ajatuksia opetuksesta ja ohjauksesta, Ammatillisen opettajakorkeakoulun vierailusta Kajaanin YritysAmiksessa ja Kajaanin ammattikorkeakoulussa sekä katsoa uusimmat Youtubevideomme: Uraohjausmies, Työ opiksi ja Amkista uralle -urapolut esille. Lisäksi löydät uutiskirjeessä tietoa uusista hankkeista ja täydennyskoulutuksistamme. 

Uutiskirje kesäkuu 2017

1.6.2017
Kesäkuun uutiskirjeessä käsitellään muun muassa opinto-ohjaajaksi valmistuneen Jaana Heikkisen kokemuksia opinto-ohjaajakoulutuksesta ja ohjauksesta, kirjastomme päättyvää taivalta, korkeakoulupedagogiikan uusimpia tuulia sekä tulevia täydennyskoulutuksiamme. Uutiskirjeessä on myös tietoa Ammatillisen opettajakorkeakoulun muutosta.

Uutiskirje maaliskuu 2017

24.3.2017
Vuoden ensimmäisessä uutiskirjeessä kerrotaan muun muassa uudesta korkeakoulupedagogisesta kehittämishankkeesta, vuoden 2017 ammatillisen opettajan- ja opinto-ohjaajankoulutuksen hakijamääristä sekä opettajien ammattieettisestä valasta. Lisäksi uutiskirjeestä voi lukea digitalisaatioon liittyvistä selvityksistä ja muista ajankohtaisista asioistamme.

Uutiskirje joulukuu 2016

19.12.2016
Joulukuun uutiskirjeessä on juttua muun muassa ammatilliseksi opettajaksi opiskelevasta Jani Vallirinteestä ja valmistuneesta Tiina Seebeckistä, Osaamisen opettaja –oppimateriaalista, vuoden 2017 opiskelijahausta sekä tulevista tapahtumistamme. 

Uutiskirje syyskuu 2016

22.9.2016
Syyskuun uutiskirjeessä käsitellään muun muassa Suomen Yrittäjien johtajan Veli-Matti Lampun ajatuksia koulutuksen kehittämisestä, ammatilliseksi opettajaksi valmistuneen Ville Bräysyn kokemuksia opinnoista, opettajien vertaismentorikoulutusta sekä tulevia täydennyskoulutuksiamme.

Uutiskirje toukokuu 2016

31.5.2016
Toukokuun uutiskirjeen aiheina ovat muun muassa ammatilliseksi opettajaksi valmistuneen Taina Linnan kokemukset opiskelusta työn ohella, Kirjeessä kerrotaan myös Oulun ammatillisen opettajakorkeakoulun uudesta opetussuunnitelmasta, Töissä.fi –verkkopalvelusta sekä ajankohtaisista opetus- ja ohjausalan koulutuksista.

Uutiskirje maaliskuu 2016

15.3.2016
Vuoden ensimmäisessä uutiskirjeessä kerrotaan englanninkielisestä EduLAB -opettajankoulutuksesta, Oamkin verkko-ohjaajanhankkeesta ja vuoden 2016 ammatillisen opettajan- ja erityisopettajankoulutuksen hakijamääristä. Mukaan mahtuu myös koulutus- ja tapahtumavinkkejä keväälle.

Uutiskirje joulukuu 2015

2.12.2015
Joulukuun uutiskirjeessä juttua mm. kansainvälisestä EDIT 2015 Educational Video Challenge -tapahtumasta, infoa tulevasta opettajan- ja erityisopettajankoulutuksen hausta, sekä tietoa tulevista koulutuksistamme ja erilaisista tapahtumistamme.

Uutiskirje syyskuu 2015

2.9.2015
Syyskuun uutiskirjeessä muun muassa kohferenssikohtaamisia maailmalla, tohtorinväitöksiä sekä täydennyskoulutusta tarjolla.

Uutiskirje toukokuu 2015

28.5.2015
Oppiminen online -mallille eEemeli-palkinto, näyttötutkintomestarit juhlivat Oulussa ja Kempeleessä löydettiin eväitä nuorisotakuun toteuttamiseen.